Shop Mobile More Submit  Join Login
Yah dulu statusnya cuman club, tapi kali ini sudah di ubah menjadi Groups. Jadi ga usah login logout lagi buat manage semua kegiatan yang ada. Oh denga upgrade ini dimohon untuk re-Join kembali karena data base membernya dibuat baru tidak terhubung dengan jurnal yang sudah ada.
:iconchef-cheiro: speaking
Ngaco yah ngomongya dah dari taon kapan.

anyway, gua ngga tao mo ngomong apa lagi di jurnal ini, dan lagi pula secara gua udah ngga punya internet lagi dirumah dan gua sudah MENGANGGUR jadi gua ngga bisa update jurnal ini sendirian.

Jadi sory yah, kalo updatenya telat banget, nget, nget, nget, abis ngga ke urus sih >.<

=================================================

This Club is created in Deviant Art to gather the various members of Freakschools scattered in Deviant Art. Our hopes is to strengthen the relationship of the members, so we know better about each member and their works!

About Freakschool:
Freakhigh Link
Freakschool is a forum originally created by guylon. It is a place to discuss about art and design, anime and also comics/manga. You are invited to join the forum, but please be aware that it is an Indonesian forum!

=================================================


IMPROMANGA

satu daya tarik freakhigh....

Impromanga ini semacam komik bersama yang digambar oleh member freakschool secara bergantian. Yang jelas sangat berguna untuk menambah jam terbang mengomik, ajang kritik bersama, atau sekedar melihat komikus lokal berkreasi. XD

Klik aja link ini untuk melihat thread forum Impromanga.
FreakHigh: Battle pet

=================================================

If you are a member of Freakschool, then this is the right place to start finding your other pals! If you happen to have other's id, please send us a note! :)

:glomp: :glomp: :glomp: :glomp:
So far we've located:
:iconguylon: :iconstudiozoo:  :iconwahyudil: :iconredcatindonesia: :iconaitmedusa: :iconndolop: :iconsunnygho: :iconplue: :iconryuumajin: :iconncus: :iconfroggiechan: :iconjinguj: :iconmagedoze: :iconultranguik: :iconscarlet-dragonchild: :iconichsanw: :iconupierzy: :iconwenart: :iconanjin-chan: :icontextandpictstudio: :iconkomikers: :iconhaneep: :iconwirya: :iconmataharipagi: :iconk4rna: :iconburd: :iconernn:  :iconpangketepang: ::iconpegahoul: :iconmoet-moet: :iconfarenheat: :iconartificial-haven: :iconmazjojo: :iconcyu: :iconkuyachan: :iconvdp: :iconexcellen: :iconredmedz: :iconxishio: :iconyosai: :iconharliskudo: :iconjohnfernando: :iconcavanacgh: :icondodizigi:
:iconfroggiechan: :iconchef-cheiro: :iconbeatusvir:

Most recent member:
:iconexcellen:
:iconredmedz:
:iconxishio:
:iconyosai:
:iconharliskudo:
:iconjohnfernando:
:iconcavanacgh:
:icondodizigi:

welcome guys, nice to have you on deviantart too... keep producing artworks, 'k..
:D :D :D


The Admin of This DA Freakschool
:iconfroggiechan:
:iconchef-cheiro:
:iconbeatusvir:
  • Listening to: Freakhigh.com/gallery gambar
  • Reading: Impromangas (sekarang banyak cihuyy)
  • Watching: Battle Pet Anime (kemana neh si Farenn!!! :D
Aha!! New Admin!!
we got more lives here now...

anyways,
freakschool ini ko sepi ya... padahal freakhighnya so lively... dan anggotanya banyak juga yang gabung d.a.
so... any suggestions what to do to improve this freakschool d.a.?

=================================================

This Club is created in Deviant Art to gather the various members of Freakschools scattered in Deviant Art. Our hopes is to strengthen the relationship of the members, so we know better about each member and their works!

About Freakschool:
Freakhigh Link
Freakschool is a forum originally created by guylon. It is a place to discuss about art and design, anime and also comics/manga. You are invited to join the forum, but please be aware that it is an Indonesian forum!

=================================================


IMPROMANGA

satu daya tarik freakhigh....

Impromanga ini semacam komik bersama yang digambar oleh member freakschool secara bergantian. Yang jelas sangat berguna untuk menambah jam terbang mengomik, ajang kritik bersama, atau sekedar melihat komikus lokal berkreasi. XD

Klik aja link ini untuk melihat thread forum Impromanga.
FreakHigh: Battle pet

=================================================

If you are a member of Freakschool, then this is the right place to start finding your other pals! If you happen to have other's id, please send us a note! :)

:glomp: :glomp: :glomp: :glomp:
So far we've located:
:iconguylon: :iconstudiozoo:  :iconwahyudil: :iconredcatindonesia: :iconaitmedusa: :iconndolop: :iconsunnygho: :iconplue: :iconryuumajin: :iconncus: :iconfroggiechan: :iconjinguj: :iconmagedoze: :iconultranguik: :iconscarlet-dragonchild: :iconichsanw: :iconupierzy: :iconwenart: :iconanjin-chan: :icontextandpictstudio: :iconkomikers: :iconhaneep: :iconwirya: :iconmataharipagi: :iconk4rna: :iconburd: :iconernn:  :iconpangketepang: ::iconpegahoul: :iconmoet-moet: :iconfarenheat: :iconartificial-haven: :iconmazjojo: :iconcyu: :iconkuyachan: :iconvdp:
:iconfroggiechan: :iconchef-cheiro: :iconbeatusvir:

Most recent member:
:iconkuyachan:
:iconvdp:

welcome guys, nice to have you on deviantart too... keep producing artworks, 'k..
:D :D :D


The Admin of This DA Freakschool
:iconfroggiechan:
:iconchef-cheiro:
:iconbeatusvir:
  • Listening to: Freakhigh.com/gallery gambar
  • Reading: Impromangas (sekarang banyak cihuyy)
  • Watching: Battle Pet Anime (kemana neh si Farenn!!! :D
Hi, :iconfroggiechan: disini

GRAAAAAH!!!
:iconchef-cheiro::iconstranglebunnyplz:
:iconchef-cheiro::iconenterplz::iconfroggiechan::iconexitplz:

Ha ha ha, karena ditegur :iconchef-cheiro: gara-gara nggak pernah update maka gw menyeret diri gw ke sini ha hua hua hua...

eniwei, buat yang belum tau apa sih isinya freakschool, well, kali ini kita tampilkan satu daya tarik freakschool, yaitu....

IMPROMANGA

Impromanga ini semacam komik bersama yang digambar oleh member freakschool secara bergantian. Yang jelas sangat berguna untuk menambah jam terbang mengomik, ajang kritik bersama, atau sekedar melihat komikus lokal berkreasi. XD

Klik aja link ini untuk melihat thread forum Impromanga.
freakhigh.com/viewtopic.php?t=…

This Club is created in Deviant Art to gather the various members of Freakschools scattered in Deviant Art. Our hopes is to strengthen the relationship of the members, so we know better about each member and their works!

About Freakschool:
temp freakhigh.com/
Freakschool is a forum originally created by :iconguylon:. It is a place to discuss about art and design, anime and also comics/manga. You are invited to join the forum, but please be aware that it is an Indonesian forum!



If you are a member of Freakschool, then this is the right place to start finding your other pals! If you happen to have other's id, please send us a note! :)

:glomp: :glomp: :glomp: :glomp:
So far we've located:
:iconguylon: :iconstudiozoo: :iconchef-cheiro: :iconwahyudil: :iconredcatindonesia: :iconaitmedusa: :iconndolop: :iconsunnygho: :iconplue: :iconryuumajin: :iconncus: :iconfroggiechan: :iconjinguj: :iconmagedoze: :iconultranguik: :iconscarlet-dragonchild: :iconichsanw: :iconpegahoul: :iconupierzy: :iconwenart: :iconanjin-chan: :icontextandpictstudio: :iconkomikers: :iconhaneep: :iconwirya: :iconmataharipagi: :iconk4rna: :iconburd: :iconernn:  :iconpangketepang: ::iconpegahoul: :iconmoet-moet:

New Founding:
:iconfarenheat::iconartificial-haven::iconmazjojo::iconcyu::iconpangketepang:  



The Admin of This DA Freakschool
:iconfroggiechan:
:iconchef-cheiro:
  • Watching: Freakschooler XD
Hi, :iconchef-cheiro: disini

Fiuh, jadi admin gerilya disini capek juga walau cuman kerjaannya ngefave gambar2 para member. Udah gitu, :iconfroogiechan: kaga pernah update. Dan gua sendiri bingung mo ngapain?

Teruws,
dengan sukarela mohon dung ada yg bersedia jadi admin freakhigh, aga club ini tidak mati >.< moga2 dengan adanya admin yg baru freakhigh punya visi dan misi yg baru agar menjadi club yg lebih baik pula

This Club is created in Deviant Art to gather the various members of Freakschools scattered in Deviant Art. Our hopes is to strengthen the relationship of the members, so we know better about each member and their works!

About Freakschool:
temp freakhigh.com/
Freakschool is a forum originally created by :iconguylon:. It is a place to discuss about art and design, anime and also comics/manga. You are invited to join the forum, but please be aware that it is an Indonesian forum!



If you are a member of Freakschool, then this is the right place to start finding your other pals! If you happen to have other's id, please send us a note! :)

:glomp: :glomp: :glomp: :glomp:
So far we've located:
:iconguylon: :iconstudiozoo: :iconchef-cheiro: :iconwahyudil: :iconredcatindonesia: :iconaitmedusa: :iconndolop: :iconsunnygho: :iconplue: :iconryuumajin: :iconncus: :iconfroggiechan: :iconjinguj: :iconmagedoze: :iconultranguik: :iconscarlet-dragonchild: :iconichsanw: :iconpegahoul: :iconupierzy: :iconwenart: :iconanjin-chan: :icontextandpictstudio: :iconkomikers: :iconhaneep: :iconwirya: :iconmataharipagi: :iconk4rna: :iconburd: :iconernn:  :iconpangketepang: ::iconpegahoul: :iconmoet-moet:  



The Admin of This DA Freakschool
:iconfroggiechan:
:iconchef-cheiro:
  • Watching: Freakschooler XD